2010.02.24. 11:30| Szerző: Amani1987

 Vasárnap délelőtt Norbival sétálni mentünk a Városligetbe. Éppen bolhapiac volt ott (vagy mi a fene) és az egyik helyen kiskutyákat árultak. Én nem vagyok nagy kutyás, ha már állat, akkor inkább a macska, de amikor megláttam azokat a cuki kis kutyusokat, azonnal beleszerettem a shi tzukba. 

35 ezer forintba került egy (a neten találtunk olcsóbban is), de egyelőre nem is a pénz a legnagyobb akadály, hanem Fifi. Fifi anyu cicája, akit még tőlem kapott kb. 6 évvel ezelőtt anyák napjára. Jelenleg ő az egyetlen állatunk és nem is tűrne meg mást magán kívül. A kiskutyával sem jönne ki, lehet hogy még bántaná is (legalábbis megpróbálná).

De egy nap, amikor már majd saját családom lesz, és reményeim szerint kertes házam, akkor beszerzek egy shi tzut magamnak. Meg az egész családnak. 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr271786300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása