2008.05.08. 18:49| Szerző: Amani1987

Mindig is imádtam az animéket. Az első,amit láttam a Sailor Moon volt, utána meg jött a többi.Akkoriban nem volt nagy választék belőlük magyar nyalvű csatornákon, szóval azt a keveset,amit adtak, azt mind néztem.

Még a fiús meséket is szerettem, mint a Dragon Ball. Sőt az első nagy rajongásom is egy anime pasi volt: Benjamin, A pálya ördögeiből. Tudom, kicsit beteg dolog, de még gyerek voltam, ő meg nagyon szépen volt megrajzolva. Ja, és tök profin rajongtam, még a barátnőjére is féltékeny voltam, meg balerina akartam lenni, mint az a lány.

 

Azóta szinte minden japán rajzfilmet megnéztem. Később pedig megjelent az A+ nevű csatorna és elárasztotta a nézőket animékkel. Imádtam őket. A legjobban a Kiddy Grade-et.

 

Aztán elkezdték feliratosan adni az animéket. Nem tudom miért nem szinkronizálták le őket, főleg mivel ekkor vetítették a legjobbakat. Na, ekkor már nem nagyon néztem egyet sem. Félreértés ne essék, tulajdonképpen tudok én olvasni, csak épp este 10 után már nem nagyon szeretek. Meg olyankor, fáradtan már kicsit bántotta a fülem a japán szöveg is. Utána pedig elkerültem kollégiumba, és itt nem volt tévénk. Meg amikor lett tévé, akkor sem igazán jött be rajta jó csatorna. Az utolsó anime,a mit láttam a Paradise Kiss volt. Későn adták és feliratosan, de én szerettem.

 

The image “http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/2/25/412/25412527_parakiss_yukari_and_georg.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

 

És az abszolút kedvencem most az Ah My Goddess! Nem láttam még ugyan belőle egy részt sem, de neten utána olvastam és az alapján nagyon tetszett. Egyszer majd valakivel letöltetem és végignézem. Állítólag film is készült belőle. A történet nagyon jó, a rajzok meseszépek.

 

http://www.madman.com.au/wallpapers/ah!_my_goddess!_(tv)_203_1024.jpg

 

 

De nem is csak azért szeretem ezeket a meséket, mert jó a történetük és szórakoztatnak, hanem mert néha elképzelem, hogy én is egy anime hős vagyok.

Jó lenne ha olyan lennék, mint a mesék szereplői. Egy kicsi mindegyikből.

Gyönyörű, mint Belldandy az Ah My Goddessből .

 

http://www.madman.com.au/wallpapers/ah!_my_goddess!_(tv)_204_1024.jpg

 

Bátor és hősies, mint Marlene Angel a Blue genderből.

 

The image “http://st.blog.cz/a/anime-zone.blog.cz/obrazky/96491.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Édes, mint Lumiere a Kiddy Gradeből.

 

http://www.hotdog.hu/_data/members2/110/725110/images/Lumiere03.jpg

 

Okos, mint Molly a Sailor Moonból.

 

http://marsmallow.files.wordpress.com/2007/11/mercury3.jpg

Vicces, mint Zoey a Tokyo Mew Mew-ből.

 

 

Tehetséges, mint Sora Naegino a Kaleido Stageből.

 

http://www.xjaymanx.com/xjaymanx_2007/Images-photoshop/xjaymanx_kaleido_star_01a_sm.jpg

 

Jó vezető, mint Teletha Testarossa a Full Metal Panicból.

 

The image “http://img236.imageshack.us/img236/2293/blackborntessaca9.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

 

Céltudatos, mint Hayasaka Yukari a Paradise Kissből.

 
 
 

Bátor, mint Kikyou és Kagome az Inuyashából.

 

http://i49.photobucket.com/albums/f266/supernailchick/Kikyou_and_Kagome.jpg

 

És szexi, mint Eclair a Kiddy Gradeből.
http://image.hotdog.hu/_data/members1/961/517961/images/kiddy_grade_3.jpg
De magamban sosem láttam egyiket sem ezek közül a tulajdonságok közül. Sosem éreztem, hogy valami olyan különlegesség van bennem, ami miatt anime lány lehetnék. Aztán az egyik barátnőm lerajzolt engem, mint animét. A rajz sokkal szebb volt, mint én, de elkezdtem magammal azonosítani. Az összes tulajdonság tükröződött rajta,amire vágytam. Aztán a hajam is rózsaszín lett. Tiszta anime! És mostanában érzem magamban az erőt. Úgy érzem képes vagyok a bennem lévő képességeket felszínre hozni. Ettől hősök az animék is...
 

 
 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr491315252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tina 2009.06.27. 12:47:40

Ez nagyon megható:'( Azt hittem csak én vagyok hülye hogy olyan szeretnék lenni mint az animék. De tévedtem :')

Ismeretlen_92782 2009.06.27. 14:14:56

Nem, nem vagy egyedül:) Én is sokszor sok hülyeségre gondolok és vágyok:) De azt hiszem ennyi maradt meg a gyermeki világomból, az álmodozás...és ezt nem adnám fel soha, smemiért;)

KilariKagome 2011.02.11. 20:35:45

tudom mijen érzés, amikor animét nézek mindig magamat képzelem főszereplőnek és én már láttam az Ah! My Goddess és én mondom nagyon pazar, egyszer néztem egy animét (címe: Itazura na Kiss) és amint vége volt egy résznek kapcsoltam a másikra és tisztára benne voltam aztán mentem fürödni mikor megláttam magam a tükörben megijedtem mert olyan volt az érzésem hogy ez nem az én arcom mert én úgy nézek ki mint a főszereplő de aztán visszatértem a valóságba elég rossz volt:/ :(

Hiko · http://authril.deviantart.com/ 2013.04.09. 09:36:20

Egy kérdés: "Céltudatos, mint Hayasaka Yukari a Paradise Kissből." az alatta lévő kép, az véletlenül nem inkább Osaki Nana a Nana soriból? Mert a lótuszvirág tetkó az elég jellegzetesen hozzá tartozik.

Egyébként tetszik a blogod :D nekem is a Sailormoon volt az első anime, meg a DB és a Pálya ördögei, meg a Candy stb. :D Aztán azóta már csak eredeti nyelven nézem őket :D
süti beállítások módosítása