2010.02.17. 21:30| Szerző: Amani1987

 

Mint látható, végre új fejlécem van. Pontosabban van fejlécem, mert eddig nem volt. Nem az én érdemem, semmit nem csináltam rajta. Az egészet Dead-End barátomnak köszönhetem. Teljesen rábíztam az alkotást, egyedül a jobb oldali hercegnőt küldtem át neki, hogy azt mindenképp szeretném a fejlécen látni. (Egy korábbi bejegyzésben már írtam is, hogy ő rajta lesz). Egyébként biztos voltam benne, hogy tökéletesen megcsinálja. Legalábbis jobban, mint én tudtam volna, mert nekem kreativitás szintjén vannak problémáim. (Fodrászhoz is úgy szoktam menni, hogy rábízok mindent). Szóval ma kaptam meg a kész fejlécet.

Tetszik, nagyon tetszik. Olyan, mint én. Kicsit ugyan még fura. Megszoktam a semmit, ami eddig volt itt. De nem kétlem, hogy ezt is hamar megszokom. Végül is pozitív változás.

Dead-End, millió köszönöm érte.

 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr21767480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csaLogÁNY 2010.02.18. 21:23:36

Csini lettél :)

Héééj ezt a mostanában hallgatomot Te raktad be?
Újabban nagyon rá vagyok kattanva Analiara ;)

Amani1987 2010.02.19. 06:42:25

@CukiBabuci: Köszi.
Igen, én tettem be a zenét, de a sorozatot nem én nézem, hanem anyu. Egyszer hallottam a zenéjét, amikor kezdődött a sorozat és azonnal le is töltöttem mert nagyon tetszik. Végre nem az a tipikus nyálas sorozatzene (mondjuk azokat is szeretem :D )
süti beállítások módosítása