2011.01.17. 18:21| Szerző: Amani1987

Sajnos újfent nincs netem.
Nem is tudom mikor lesz legközelebb, mert a szolgáltató lekorlátozta olyan szintre, hogy még a google sem akar bejönni. Való igaz, számlatartozásunk van, melyben szerepet játszik az is, hogy irreálisan nagy telefonszámláink vannak, melyeken olyan telefonszámok és olyan helyek vannak hívva, amikről gőzünk sincs hogy kerültek oda. (Teszem azt Kazincbarcikán egyetlen ismerősünk sem él, vagy a mindenki számára ismeretlen emelt díjas számok, amikről fogalmunk sincs mik lehetnek, ugyanis a teljes szám nem szerepel a számlán, az utolsó három számjegy csillagozva van, így fel sem tudjuk hívni, hogy megtudjuk mi az. Ha pedig befáradok hozzájuk (mert nekem bőven van időm fél napot ott ülni a csigalassú ügyfélszolgálaton) akkor pénzbefizetés ellenében megtudhatom, hogy elvileg milyen szám miatt fizetünk majd 20ezer Ft-ot havonta telefonért). A másik oka a fizetés elmaradásnak az, hogy a szolgáltató hol küld csekket, hol nem. Hogy a posta nyúlja-e le (bár nem értem minek kéne nekik) vagy tényleg pillanatnyi hangulatuk dönti-e el, hogy adott hónapban küldik-e a befizetnivalót, azt nem tudom. A lényeg, hogy a csekk egyik hónapban megérkezik, másikban nem, aztán jön egy baromi nagy összeg, meg hogy fizessük be, mert korlátozás lesz. Egyébként több emberrel beszéltem, akik szintén arra panaszkodtak, hogy amíg ennél a szolgáltatónál voltak (de nekik volt eszük váltani), nekik sem jött minden hónapban a csekk. Szóval úgy tűnik ez náluk olyan bevett szokás, hogy spórolnak a papírral, amennyire csak lehet.
Így történt ez nálunk most is. A csekk baszott jönni, figyelmeztetés, felszólítás szintúgy. Hat napja nincs net és tv, telefon meg lassan nyolc napja. Erre pénteken jön a csekk egy kurva nagy összegről, illetve az üzenet, hogy amennyiben nem fizetjük be február 5-ig, akkor az azt követő négy munkanapon belül korlátozni fognak, és ha azután sem történik meg a befizetés, akkor megszüntetik a szolgáltatást. Ebben csak az az érdekes, hogy az én ismereteim szerint január van, és február 5 még igencsak odébb van, szolgáltatni azonban már nem méltóztatnak jó ideje.
Ráadásul csütörtökön fizettük be részükre a tartozás nagy részét, amit azonnal el is faxoltunk, annak reményében, hogy majdcsak visszatér az élet az internetkapcsolatunkba. Hát nem történt semmi. Másnap sem. Anyu felhívta őket, majd közölte a hölgy, hogy csak akkor lesz szolgáltatás, ha az egész összeget befizetjük. És hát a levélben írtak, amit írtak a korlátozásról, de ez van, korlátozva vagyunk, szívás. Vagy fizetünk vagy beszoptuk. Mivel még mindig sokat kéne befizetnünk és jelenleg erre nincs keret, így csak a februári fizuból lesz befizetve a maradék. És mivel semminemű kompromisszumra nem hajlanak, így addig biztosan nem lesz net. Illetve azután sem valószínű, mert már úgyis a tököm kivan ezzel a céggel és ha jól tudom már nem él a hűségnyilatkozatom. Tehát amint kifizettem nekik a tartozást, feltett szándékom nekem is megszakítani velük minden nemű kapcsolatot, mert egyrészt rohadt drága, másrészt elegem van abból, hogy kb kéthavonta küldi a csekket,és nekem a telefonszámla is rendkívül gyanús. Nem beszélve arról, hogy az abszolút megtévesztő leveleiket sem tartom éppen etikusnak.
Úgyhogy utolsó hónapomat töltöm náluk (amit remélem nem fognak elvárni, hogy fizessünk ki, tekintve, hogy szolgáltatás nincs!)

U.i.: nem sok reményt fűzök hozzá, de megpróbálok wifizni.

 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr422591007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása