2008.04.21. 18:02| Szerző: Amani1987

18:02: Na,nekikezdtem a társtöri házi dogának.Nem nagy lelkesedéssel,de hosszú az éjszaka,és annyira nem kell sokat írni.Az egyiket azt hiszem egész könnyen megoldom.Na,nem feltétlenül jól,hanem könnyen.A "lesz,ahogy lesz,csak legyen"jelmondatot követem.

http://www.geocities.com/rasvanlinda/anime_boy_studying_from_shota-yaoi-zone_msngroups.jpg

 

18:30: Csak hát itt szól valami monoton gépzene,ami nemhogy nem hat rám inspirálóan,de kifejezetten tompítja az agyam.Na,ez az igazi szenvedés,ilyen körülmények közt gondolkozni.És a "zene" még hagyján lenne,de a néha-néha visítozó hangon felordibálók már minden kínzások csúcsa.Közben meg olvasom a szórakoztatónak nem mondható cikket.http://uhsieh.files.wordpress.com/2007/06/yuki_reading.jpg

 

18:58: Hát haladok vele.Nem valami profin csinálom.Ami azt illeti,kiírom a tartalmát.De mi mást tehetnék.Tudásom nem nagyon van róla,véleményem még úgy sem.Kínlódok,de rendesen.Közben a Dittivel folytatott msn beszélgetés ad erőt.Ő is elkezd blogolni.Olyan ez,mint valami vírus,fertőz,terjed.Apropó vírus:voltam Morcival a dokinál.Hamar bejutott.Kiváltotta a gyógyszert is,remélem rendbe jön majd tőle.

Most nézegetem hány leütésnél tartok(szinte leütésenként meglesem).Van már vagy negyed oldal.

Közben kezdek fázni.Megbízható források szerint vihar lesz.Sebaj,megázni már nem tudok,mert fedél alatt vagyok és leszek is egy darabig.Szóval engem a vihar nem fenyeget,csa ez az álmosság...http://www.desktoprating.com/wallpapers/nature-wallpapers-pictures/lighting-storm-wallpaper.jpg

19:32: Ditti idő közben eltűnt. Majd még visszajön és akkor elkezd blogolni.Itt vagy csendesebb lett a zene,vagy már megsüketültem és nem hallom.Közben meg már szomjas is vagyok.Vettem szörpöt a Tescoban.Tök keveset költöttem és erre nagyon büszke vagyok. Most bizonyítottam magamnak és a világnak,hogy 1300Ft-ból lehet élni egy hétig.(Bár gondolom csak a hét végén lesz tudományos jelentőségű ez a megállapítás,mert addig lehetséges,hogy kísértésbe esem és bevásárolok)

Most hallottam a rossz hírt:a társadalomegészségügy tanár szombaton órát tart.Hát engem ez nem érdekel.Én megyek haza.Nehogy már.Itt a Wesley-n nem szokás órát tartani szombaton.

A társtöri dogával kapcsolatban:túl vagyok az első oldalon,3890 leütés.Kicsit megakadtam.Van egy mondat,ami el van kezdve az egyik oldalon(pontosabban egy szó van félbehagyva)és valahogy nem találom a folytatást a következőn.Szóval most keresgélek.

20:18: Tibivel beszélek.Nem nagyon haladtam a dogával.De nem is baj,mert kicsit már fáradok.A drágám legalább felüdít.Holnap megyek hozzá.Befestem a hajam is a moziban kapott rózsaszín színezővel.Remélem nem fogok úgy kinézni mint egy bohóc.Inkább mint egy manga hercegnő.

http://i89.photobucket.com/albums/k218/shikasgirl45/anime/sakaa.jpg

Majd kifolyik a szemem,olyan sötét van,de mindjárt csinálok valami fényt.Hosszas vívódás után csináltam is:)

Közben megjött Zsu,vagy háromszor leszaladtam szörpit inni.És szenvedek tovább.

Társtöri:4503 karakter(nem sokat haladtam)

 

20:49: Zsuval nyomom az msn-t.Kicsim már kilépett,mert álmi volt.Nem is baj,hagy pihenjen.Tegnap későn feküdtünk,korán keltünk.

Most az a legnagyobb boldogságom,hogy msnen visszakapcsoltam a hangulatjeleket,amiket valaki kikapcsolt.Nem volt ám könnyű.Közben nyomom a protestáns papokat,pontosabban róluk írok,mielőtt mocskos fantáziájú olvasók félreértenék.

21:31: Fáradok,ezért is írok ilyen hamar.Kell valami,ami ébren tart.Már másfél oldalon vagyok túl, és 6347 leütött karakteren(szóköz nélkül csak 5547,basszus,mennyi szóközt ütök).Mindenesetre elgondolkodtató,hogy még miért nem állt görcsbe az ujjam,ha ennyiszer ütöttem le a billentyűket:És ebben az msn és a blog nincs is benne.

Most leírok valamit,ami ma történt.Nem tartalmaz bölcs tanulságokat,nem is szórakoztató.Egyszerűen felidegesített.Jöttem haza a Tescoból,két nem túl könnyű szatyorral megpakolva,vágták is a kezem a szatyrok.Felszálltam a Blahán a 99-esre.Tömve volt.Éppen hogy felfértem.Hát elég sokáig vártam amíg egyáltalán rászánta magát,hogy elinduljon.Aztán mikor indulni akart,és már összezárta az ajtókat,egy srác elkezdett üvölteni,hogy nyissa ki,mert ő még fel akar szállni.Nem is fért volna fel,indulni is kellett,hát nem engedték be.Ekkor a srác a busz elé állt,hogy ő márpedig vagy felszáll vagy a busz el nem indul.Azt hittem ott halok meg.Levegő semmi,lökdösnek és nem indulunk.A lámpa pirosról zöldre vált,majd újra pirosra,de mi nem mozdulunk.Ekkor jött még két hapsi és az egyikük elkezdte ököllel verni a busz ajtaját,hogy fel akar szállni.Aztán végre elindultunk,de akkor már nagyon bántam,hogy nem gyalog mentem.Gyorsabb lett volna és kellemesebb.Fáradt voltam és fájt a lábam,de térden csúszva is elértem volna a Dankóig,még ha nyomoromban az aszfaltot is kellett volna kaparnom.Aztán leszálltam a Nagyfuvaroson,onnan már mentem gyalog.És közben azon agyaltam,hogy miért kell egyes embereknek csinálni a cirkuszt,ahelyett,hogy várnának 10percet a következő buszra?https://m.blog.hu/bk/bkvfigyelo/image/DSC00083.JPG(A kép csak illusztráció,a 99-es sokkal ótvarabbul néz ki)

Most jöt el ide a vihar.Hallom,hogy dörög az ég.

Ditti ügyesen halad a bloggal.

Én meg ügyesen haladok a társtörivel. Vagyis majdnem kész.A leütés számmal eddig sem volt gond,csak az oldalszámmal.Aztán rájöttem,hogy Isten ezért találta fel a 1,5-es sorközt.

6787 leütés szóközzel,anélkül 5938 és három oldal a végeredmény.Most jöhet az újabb kín:az interjú-alany nélkül.:(

 

21:50: Elkezdtem az interjút,jobb híján magammal.Nos,sokat nem tudok az 50-es évekről,nem igazán éltem.Legalábbis nem ebben az életemben.A neten próbáltam ezt-azt összevakarni,de nem sok sikerrel.A hivatalos interjúalanyomnak nagymamámat választottam,bár lehet jobban jártam volna a dédnagymamámmal.Szegény ugyan már nem él,de ha már kitalált az interjú,akkor úgyis mindegy.Ez van.Holtakat jobb nem előrángatni,még akkor sem,ha olyan életbevágóan fontos feladatom van,mint ez a szar.

Itt a vihar és félek,hogy elmegy az áram.Na akkor nekem annyi:(

22:03: Teljes csőd és kétségbeesés:(A cím minden,amit megírtam.Azt is másoktól koldultam össze.)Semmi használhatót nem találtam a neten sem.Unalmas,száraz és erőltetett.Most elolvasom Ditti blogját.Hátha attól visszajön az életkedvem.

22:10: Lemegyek Julcsi pendrive-jáért,mert ez a vihar minden,csak nem megnyugtató.

Ditti blogja valami csoda.Nagyon ügyes lány.Nem a gondolatait,érzéseit írja le,hanem egész kis novellákat.És nem ilyen tingli-tangli vackokat,hanem igazi költői darabokat.Ekkorát még nem csalódtam kellemesen emberben.Sosem mondta hogy így tud írni.

22:37: Haladok,haladok,de nagyon lassan. Alig fél oldal, 2000 leütés:(Ráadásul olyan szavakat adok szegény nagyanyám szájába, amiket nem igen mondana. )Kicsit nyál a szöveg, meg minden,de a fő az ,hogy kész lesz. Talán...

23:01: El vagyok keseredve.Bár Zsu egy tündér és rengeteg tippet adott doga ügyben, de valahogy nem akartak gyűlni az oldalak.Megint bevetettem az utolsó reménysugarat,a titkos fegyvert:a 1,5es sorközt:)

23:26: Vacsi megvolt, újra lendületben. Álmos már nem vagyok egyáltalán. Nem is unom már annyira most, hogy msnen is egyre nagyobb a csend.

23:43: Utolsó simítások.Éjfélre kész is leszek. Kár, hogy Rogersre nem jutott elég időm:( Nem baj, mert most ez a fontosabb.Ennek nagyobb a tétje.Büszke vagyok magamra.Hosszú volt,nehéz ,fárasztó és unalmas,de sikerült.Lehet,hogy nem jó,de elkészült.A rossz is jobb mint a semmi.Legalább dolgoztam vele.

Külön köszönet Tibinek,aki tartotta bennem a lelket.Dittinek,aki megmutatta nekem szívet-lelket melengetőirományát.Zsunak,aki nemcsak lelki vigaszt nyújtott,hanem szellemi segítséggel szolgált.Morcinak,aki még a munka elkezdése előtt megalapozta a dolgozat elkezdését illetve a felhasznált cikkel támogatott.És Julcsinak,aki ideadta a pendrive-ját.Nélkülük sosem készültem volna el,vagy szimplán megőrülök.Mindenkinek köszönet.
http://kicsiedina.kepeslap.com/images/6647/koszonom.jpg

 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr361315219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs 2008.04.22. 02:39:25

Nagggyon ügyes voltál, hogy megcsináltad őket ez tetszett, hogy én, a tündér :D de Morci mért vihogott?! :DDD (én meg most készültem el:))
süti beállítások módosítása