2010.04.08. 16:14| Szerző: Amani1987

 

Sajnos az egyik legrosszabb tulajdonságom a türelmetlenségem. Ha valami kell nekem, akkor azt azonnal akarom, és ha kicsit is várni kell rá, már elmegy tőle a kedvem.

Fenemód tudok vágyni dolgokra, annyira, hogy szinte már fizikailag fáj. Ha nem kapom meg mielőbb, olyan hiányérzetem van, mintha valamiféle lyuk tátongana bennem, és szívem szerint hisztiznék, mint egy gyerek.

Tudom, hogy ez nagyon nem jó, de nem tehetek ellene. Ez nem tudatos, hanem csak egy érzés.

Most éppen egy játékot akarok mindennél jobban. Az egyik Facebook-os ismerősömnél láttam meg a képeket. A képen olyan animeszerű figurák voltak és többségük tánc közben vagy valami stúdióban. Tetszettek a karakterek is, a beállítások, a ruhák. Akkor jött az az érzés, hogy KELL! Írtam az egyik kép alá, és megkérdeztem, hogy valami játékból vannak-e a képek. A lány hamar válaszolt is, hogy a játék, ami annyira megtetszett nekem, a Super Dancer Online.

Én sajna nem értek igazán az ilyesmikhez, így azt sem tudom miféle játék ez. Letölthető vagy meg kell hozzá venni valamit? Ha meg kell venni, fent van-e a neten amolyan…hm…ingyenes, de nem túl legális változatban?

Rámentem az oldalára. (Találtam olyan oldalát is, ami teljesen valami ázsiai betűvel volt írva, szóval teljes káosz). Nem sokat értettem az angol oldalból sem, illetve a probléma ott kezdődik, hogy nem csak angol tudásom, de a számítógépes ismereteim is igen hiányosak. Addig eljutottam, hogy regisztrálásból baj nem lehet. Próbálkoztam, de egy résznél megakadtam. „National ID”. Valami szám, ami a kritériumok szerint 5 és 65 karakter közötti hosszúságú. Pff, én ilyenről még sosem hallottam. Kérdeztem pár embert, de senki nem tudta mi az. Nem is lett volna baj, de ezt kötelező volt kitölteni. Itt akadt meg a regisztráció.

Egyáltalán hallott már valaki erről a National ID-ről? Honnan lehetne ezt megtudni? A neten nem sok használhatót találtam.

De lényeg a lényeg: valószínűleg sosem fogok ezzel játszani, bármennyire is akarom. És bármennyire idegesít a tudat, hogy ez most kifogott rajtam. De holnapra talán már érdekelni sem fog. Oda se neki, majd akad más, amire vágyhatok.


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr531904892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jensen, Hanna 2010.04.08. 17:44:10

Hm, szerintem az a személyi szám kell, hogy legyen...
en.wikipedia.org/wiki/National_identification_number#Hungary
(angolul leltem rá)
süti beállítások módosítása