2010.03.03. 04:12| Szerző: Amani1987

 

Hajnali négy óra van, és én nem tudok aludni. Szenvedek ettől a kurva fogtól.

 

Este korán lefeküdtem, gondolván addig sem fáj, amíg alszom. Nem jött be, mert bár hamar elaludtam, olyan hamar fel is ébredtem.

A helyzet súlyos és aggasztó. Kétféle gyógyszert szedek napi szinten. Gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót. Azt hiszem egyik sem használ. Igaz, a gyulladáscsökkentő még csak egy napja vált az életem részévé, de nem hogy javult, talán még rosszabbodott a helyzet. A fájdalomcsillapító úgy szar, ahogy van. Eleinte használt, most már annyi, mint halottnak a csók. De a fájdalom az egyik fele a dolognak. A másik probléma, hogy be van dagadva a fél arcom (állítólag nem annyira látványos) és az állam alatti rész. Ez utóbbi kegyetlenül megnehezíti a nyelést, az előbbi a beszédet (mivel a számat alig bírom kinyitni.)

Álmatlanságomban a neten kezdtem megoldást találni a problémára, de minden ilyen esetben fogdokit javasolnak. Én is ezt tartom helyes lépésnek, de jelenleg nem nagyon kivitelezhető és sajnos a félelem is megbénít. És még mindig kisebb a fájdalmam, mint a félelmem. (Közben kezdem érezni, hogy hat a fájdalomcsillapító. Ezek szerint mégsem hagyott cserben. Bár az Augmentin is hatna végre és olyan lenne a pofám, mint volt) Visszatérve a dokira, olvastam pár kezelési lehetőséget, amit ilyen esetben alkalmaznak. Azt hiszem naiv elképzelés volt részemről, hogy semmit nem csinálnak a foggal, amíg gyulladt. Olyanokat olvastam, hogy tűvel leszívják a gyulladt részből a gennyt, vagy gyökérkezelik és felvágják az ínyt, hogy tisztuljon. Nem annyira tetszett egyik verzió sem és a fogam kihúzása sem éppen lelkesítő.

Nem tudom mi lesz, mert lehet semmiképp nem úszom meg a fogászatot. Még pár nap gyógyszer és ha nincs javulás, akkor hét elején hazamegyek Ózdra és felkeresem a doki nénimet.


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr911804800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dead-End 2010.03.03. 21:54:20

Ilyen címen nekem is volt posztom. :D

Jobbulást! :)

Amani1987 2010.03.04. 13:27:58

@Dead-End: Tényleg, most meg is néztem. A tiéd azért lényegesen vidámabb. (Mondjuk közben én is gyógyulgatok már, holnapra talán már buliképes is leszek :) )
süti beállítások módosítása