2009.09.20. 09:48| Szerző: Amani1987

Hiányzik az eleje:( De csak így találtam. Sulibulik elengedhetetlen slágere volt.

Ez nagy kedvenc volt, olyan kis csajos zene:) És akkoriban még aktívan Barbie fan voltam. (Nem a legjobb, elég halk felvétel és karaoke változat, de a jóknál azt írja ki, hogy "Embedding disabled by request")

Ez hányszor lement a sulidizsiben:) Emlékszem, táborban is mindig ez szólt.

Egyik farsangon, meg erre táncolt az osztály (Hupikék törpikék változatban)

Ezt meg még most is nagyon szeretem:

Ezt a klipet meg anno a Bravo Tv című műsorban láttam először és még VHS-re vettem fel. Rongyosra néztük:)

De azt hiszem, nem teszek fel több zenét, mert annyit tudnék, hogy több oldalnyi klip lenne csak a bejegyzés:) Csak kicsit jó volt visszaemlékezni azokra az időkre. Akkoriban még nem volt internetünk, nem tudtuk letölteni a zenéket. Maradt a másolás (még szalagos magnókazettáról), vagy a rádió mellé leültünk és a kívánságműsort hallgattuk. Egyik ujjunk a felvevő gombon és állandó készenlétben vártuk, hogy mikor adják le a várva várt számokat:) Amibe persze mindenféle belemondogatások is bekerültek, de ki bánta? Fel lehetett venni később is;)


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
Címkék: zene barbie gyerekkor  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr681394055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása