2010.05.31. 09:26| Szerző: Amani1987

Mindenkit kérek, hogy szavazzon, ha nem túl nagy kérés.

És hogy mire is?

Tegnap kaptam egy üzenetet az egyik ismerősömtől, hogy szavazzak a kisfiára a Libero arca babaszépségversenyen. Szavaztam is, de utána jött az ötlet, hogy Norbi keresztlányát miért ne nevezhetnénk be? Nagyon szép baba és rendkívül jó természete van.

Tegnap éppen Norbiéknál volt és csináltunk pár nagyon aranyos képet a drágaságról, és nagy hirtelen fel is töltöttünk egyet a verseny oldalára. Jött is jópár szavazat, de előzőleg nem olvastuk végig a nevezési feltételeket-teszem hozzá, ez az én kapkodásom és figyelmetlenségem eredménye- így nem tudtuk, hogy labdás képpel lehet nevezni és a labda nélküli képeket törlik. Sajnos a miénken pont nem volt labda, így rajtam eluralkodott a pánik az elvesztegetett idő és a kárba ment szavazatok miatt, és nagy sebtiben regisztráltunk újra (mivel nem jöttem rá, hogy lehet törölni az előző nevezést, képcserére pedig nem volt lehetőség. Mint utólag kiderült, ez is elkapkodott lépés volt, mert később a törölt nevezésről küldtek egy mailt, melyben azt is írták, hogy az addigi szavazatok nem vesznek el, ha újra nevezünk azzal a névvel. De akkor már sokkal jobban álltunk az új képpel.

Sajnos így is jelentős hátrányban vagyunk azokkal szemben, akik jóval előttünk regisztráltak, így minden segítségre szükségünk van. Kérek minden erre tévedőt, hogy két kattintással támogassa Laurát a versenyben, hogy 2011-ben ő lehessen a Libero arca!
És mivel engem is sokszor kérnek ilyen-olyan szavazásokra, tudom, hogy a két kattintás kis túlzás szokott lenni, mert legtöbbször még e-mail címet is kell pötyögni az érvényes szavazáshoz. Itt tényleg nem kell, mindössze a "SZAVAZOK" feliratra kell klikkelni és máris hatalmas segítség!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki úgy dönt, hogy segít!
És végezetül két kép a kis angyalkáról:

 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr262044056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása