2009.09.09. 13:24| Szerző: Amani1987

Mostanában nagyon sokat akartam blogolni. Nem is egy bejegyzést kezdtem el és hagytam félbe. Szándékomban áll majd befejezni őket, talán a mai nap folyamán meg is történik ez, legalább részben. Azt is tervezem, hogy a jelenleg nem publikus postokat publikussá fogom tenni, persze előtte még szükségét érzem egy beszélgetésnek. Mivel a beszélgetéshez két ember kell, és nem biztos, hogy partner lesz ebben, így a beszélgetés elmaradását is egyfajta jelnek fogom venni. Ha elég sokáig néz levegőnek, akkor azt válasznak veszem a kapcsolatunkat körüllebegő összes kérdésre.

Ezzel a blogolással az a probléma, hogy a gondolataim mindig éppen akkor jönnek, amikor nincs időm leírni őket. Vagy este, amikor már kikapcsoltam a gépet és hulla fáradt vagyok. Vagy pedig reggel, amikor sietek, hogy el ne késsek a suliból.

Nincs mese, ha épp van egy kis időm, akkor lejegyzek pár kulcsszót és talán visszajönnek a gondolatok később is, amikor már lehetőségem írni.

Csak amikor időm van, akkor már hangulatom nincs. De holnap nincs suli, sőt már a héten egyáltalán nincs és talán egy pillanatban megszáll az ihlet.

 


Hozzáadás a Facebookhoz Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren      
Címkék: blog  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hercegnoatoronyban.blog.hu/api/trackback/id/tr161370907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása